Beste zwemmer, ouders/verzorgers,

Op 17 juli jl. is er middels een mail naar onze leden kenbaar gemaakt dat ZV Kimbria vanaf heden stopt voort te bestaan. Middels dit bericht willen wij jullie graag doorverwijzen naar een andere Maastrichtse zwemvereniging, waarmee wij afspraken hebben gemaakt. Wil jij, uw zoon of dochter, wedstrijdzwemmen? Dan verwijzen wij jullie graag door naar MZ&PC, via https://www.mzpc.nl/lid-worden/. Bij vragen kunnen jullie terecht bij de hoofdtrainer Edgar Thimister, via hoofdtrainer-jeugd@mzenpc.nl

Hopende jullie voldoende geïnformeerd te hebben.

Met sportieve groet,
Bestuur ZV Kimbria

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

U kunt gebruik maken van de volgende HTML tags and codes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>