ZV Kimbria zwemt uitstekende 1e ronde in de B-competitie!!

Op zondag 2 oktober stond alweer de 1e ronde in de competitie op het programma. Na amper een maand trainen werd er in het eigen vertrouwde Geusseltbad gestreden voor handhaving in de B afdeling. Dit doel werd door een fantastische teamprestatie ruimschoots behaald.
Dat er in het begin van het seizoen al zoveel PR’s op de klokken zouden komen hadden we wel gehoopt, maar niet verwacht. Een compliment aan allen binnen ZV Kimbria die hieraan hebben bijgedragen, uiteraard niet in de laatste plaats aan de zwemmers zelf die in de eerste weken keihard hebben gewerkt voor dit resultaat.

Uiteindelijk was deze 1e ronde goed voor een 12e of 13e plaats, aangezien we nog wachten op de uitslag van 1 vereniging is dit nog niet bekend. Maar hoe dan ook is dit ruimschoots boven de degradatiezone, terwijl we door ziekte maarliefst 17 starts moesten afmelden met de nodige punten die ons dat heeft gekost.

 

Top resultaat, proficiat ZV Kimbria!!

2 Reacties op “ZV Kimbria zwemt uitstekende 1e ronde in de B-competitie!!

  1. Charel

    Nette site, nette update van de dag EN EEN GEWELDIGE EERSTE WEDSTRIJD. the game is on! top 10 here we come!!!!

    • Tommie

      Mee eens! GO KIMBRIA GO!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

U kunt gebruik maken van de volgende HTML tags and codes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>