ZV Kimbria klimt 3 plekken in de ranglijst!

Afgelopen weekend stond de 2e ronde van de B-competitie op het programma. Waar we in ronde 1 al een prima prestatie wisten te leveren deden we er nu nog een schepje bovenop. We klommen in de ranglijst van 13 naar 10, een uitstekend resultaat voor een zwemclub die nog nooit in een verenigingscompetitie op zo’n hoog niveau wist uit te komen.

Ook deze keer was het wederom een echte teamprestatie die we wisten neer te zetten. Niet alleen van de zwemmers en zwemsters, maar ook van de trainers, coaches en alle vrijwilligers die alles weer tot in de puntjes hadden verzorgd. Er werden in ons eigen vertrouwde Geusseltbad, waar we dit seizoen alle competitiewedstrijden mogen zwemmen een ongelooflijk hoog aantal PR’s gezwommen. Met name de jongste minioren en junioren deden het heel erg goed. De senioren dames en heren wisten de afsluitende estafettes net als in de 1e ronde winnend af te sluiten.

Als we op 12 februari 2017 een heel team aan de start krijgen (helaas hadden we een aantal afmeldingen die ons punten hebben gekost) dan kunnen we dit seizoen zeker een top 10 notering behalen, dat moet een haalbare doelstelling zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

U kunt gebruik maken van de volgende HTML tags and codes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>