Informatie zwemseizoen 2017/2018

Beste leden, ouders en verzorgers,

Nog een paar dagen en de vakantie zit er weer op. Dan gaan we starten met het zwemseizoen 2017/2018.

Via deze weg willen we jullie aandacht vragen voor enkele veranderingen die vorig seizoen zijn ingezet.

Op de website vinden jullie ook de jaarplanning 2017/2018 hier staan de wedstrijden en trainingen op. Omdat wij nog niet alles voor 100% weten willen we jullie toch vragen om ook de agenda van de site (www.zvkimbria.nl) nauwlettend te volgen. Alle veranderingen worden daar in doorgevoerd.

Ook komen hier de uitnodigingen voor de wedstrijden op te staan.
Deze staan onder de kop wedstrijden. Hier komen ook de uitslagen te staan.
Jullie zullen 1 mail krijgen als de uitnodiging voor een wedstrijd erop staat en
1 mail als reminder van desbetreffende wedstrijd. Afmelden voor een wedstrijd kan alleen bij onze TC (in overleg met je trainer) via het e-mail adres ingridvandooren11@gmail.com. (Dus laat ook je trainer altijd weten als je bent afgemeld.)
Indien Zv Kimbria een boete krijgt omdat er niet is afgemeld zal deze worden doorberekend aan desbetreffende zwemmer.

Om de communicatie tussen zwemmers en bestuur beter te laten verlopen hebben wij een nieuw bestuurslid gezocht vanuit de zwemmers. We hebben Simone Vroemen bereid gevonden dit op zich te nemen. Simone zal met het bestuur meelopen t/m de jaarvergadering en daarna toetreden tot het bestuur.

Mochten er vragen of opmerkingen zijn over andere zaken is er altijd iemand van het bestuur aanwezig tijdens de trainingen.
Voor vertrouwelijke zaken die jullie niet rechtstreeks bij het bestuur neer willen/kunnen leggen hebben wij een vertrouwenspersoon. Ons vertrouwenspersoon is Astrid Huls.(a.huls89@hotmail.com)

Dit seizoen zal er door het zwembad strenger gecontroleerd worden op het gebruik van de pasjes om binnen te komen. Dit i.v.m de veiligheid van onze zwemmers. Stel er zou een ontruiming moeten plaats vinden wil men precies weten hoeveel mensen er binnen zijn. Dus heb je het pasje niet bij je kun je geweigerd worden door het zwembad personeel. Hier kan Zv Kimbria niks aan veranderen.
Bij inschrijving ontvang je een pasje van Zv Kimbria mocht je het kwijt zijn kun je een nieuwe aanschaffen bij Ingrid van Dooren. Kosten hiervan bedragen 5 euro.

Als bijlage vinden jullie ook de nieuwe groepsindeling 2017/2018.

Wij wensen jullie namens het bestuur een sportief en plezierig seizoen 2017/2018.

Bestuur Zv Kimbria

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

U kunt gebruik maken van de volgende HTML tags and codes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>