Gent 2018

Het weekend van 27 en 28 oktober 2018 zijn Jessie, Zoë en Emily weer naar Gent geweest voor de jaarlijkse Memorial Antheunis Wedstrijd. Hier hebben zij alle drie goede resultaten weten te behalen. Op zaterdag ochtend tijdens de eerste sessie stonden de 50 meters op het programma. Hierbij wisten alle drie de dames goed te zwemmen, en werden er al enkele persoonlijke record behaalt. Ook wist Jessie zich hierbij te plaatsen voor de finale van de 50 meter vlinder. Voor de 50 meter rugcrawl was zij eerste reserve. Tijdens de pauze werd er dan nog vermeld dat er een afmelding was geweest, waardoor Jessie ook mocht deelnemen aan de finale voor de 50 meter rugcrawl. Emily had zich naast de 50 meters, ook nog opgegeven voor de 400 meter vrije slag. Naar een moeizame start, kwam ze steeds beter in haar ritme, en hierdoor zwom ze toch nog een prima race. Tijdens de tweede sessie, die plaatsvond op zaterdagmiddag, stonden alle 100 meters op het programma. Wederom werden deze heel goed gezwommen, en belandde alle drie de dames in de top 10 in hun eigen categorie. Emily had ervoor gekozen om geen 200 meters te zwemmen, dus zaterdagmiddag hebben we al afscheid genomen van haar. Zondagochtend waren de 200 meters aan de beurt. Jessie had gekozen voor de 200 meter vlinderslag en de 200 meter rugcrawl. Zoë had 200 meter schoolslag en 200 meter borstcrawl op het programma staan. De dames waren goed uitgerust door het extra uurtje slaap ’s nachts, en dat was ook te zien aan de tijden die gezwommen werden. Het ging ontzettend goed, er er werden weer een aantal tijden aangescherpt. Na de middagpauze in de laatste sessie van het weekend was het aan Jessie om zich te laten zien in de finales. De 50 vlinderslag ging super goed, en de tijd van zaterdagochtend werd alweer verbeterd. De 50 meter rugcrawl werd nog beter gezwommen, en er werd op de valreep nog een limiet gezwommen voor het aankomende RWK.
Buiten de wedstrijd om hebben we het met z’n alle ook super gezellig gehad.
Veel gelachen en tijd gehad voor plezier.
Kortom, op alle fronten een zeer geslaagd weekendje Gent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

U kunt gebruik maken van de volgende HTML tags and codes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>